Hirdetés

Still Life 2 csendélet

|

Három évvel a sikeres thriller debütálása után felfedte a Microids a folytatás első képeit. Az ováció egyelőre elmarad.

Hirdetés

Utolsó mondatom indoklásaként elegendő néhány pillantást vetni rájuk, s várni a következő sorozatot, mivel az elvárt hangulatnak egyelőre nyoma sincs.

Still Life 2 - 1. kp Still Life 2 - 2. kp



Az idén ősszel megjelenő Still Life 2 egy történetfolyam harmadik darabja (előzmények: Post Mortem, Still Life), amely egyrészt pontot tesz az előző rész lezáratlan kérdéseire, s egyből újakat is felvet egy másik sorozatgyilkosság kapcsán. Ezúttal két hölgy formás hátsójára kell ügyelnünk a történet folyamán. Egyikük a jól ismert FBI ügynök, Victoria McPherson, aki ezúttal Maine államban nyomoz Audrey Dunnigan megkínzása és meggyilkolása ügyében. A jelek egyértelműen egy ismert sorozatgyilkos művére utalnak.

Still Life 2 - 3. kp Still Life 2 - 4. kp



A másik hölgy Paloma Hernandez oknyomozó riporter, aki értékes információkat gyűjtött a gyilkosról, ám a Hóhér elrabolja, mielőtt ezeket átadhatná a hitetlenkedő Victoriának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)