Hirdetés

Still Life 2 - Tavaszi megjelenés és barátságos gépigény

|

A Microids 2005-ös thrillerje elvarratlan szálakkal végződött. Épp itt az ideje, hogy kiderüljön az igazság.

Hirdetés

Amennyiben minden úgy zajlott volna (sosem szokott), ahogy azt a fejlesztők és a kiadó eredetileg tervezte, akkor őszi-téli számaink valamelyikében (szigorúan 2008-ról van szó) alaposan kiveséztük volna Victoria McPherson újabb kalandját. A fejlesztés azonban nem zajlott zökkenőmentesen, vagy csak a határidő megállapításánál számolták el magukat a franciák, hiszen a játék megjelenése áttolódott 2009-re, azaz jelen évre. Előbb a tavasz, majd a nyár röppent fel, mint lehetséges, a megjelenést körülírandó időintervallum, de végre sikerült tiszta vizet önteni a pohárba.

stilllife2__8_.jpg


A németországi kiadást és terjesztést végző Rondomedia ugyanis közölte a germán sajtó munkatársaival, hogy az általa forgalmazott Still Life 2 megjelenésének napja március 30. Hurrá!
Hogy még nagyobb legyen az öröm, a honlapon elérhetővé tették a játék gépigényét (sejtésem szerint a minimumról van szó), ami barátok közt sem tűnik soknak.

stilllife2__13_.jpg


 - Windows® XP/VistaTM
 - 1,5 GHz Intel Pentium® 4
 - RAM 512 MB
 - Video Card 128 MB DirectX® 9 Compatible
 - Disk Space 4 GB Free

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)