Hirdetés

Stílusos trailer készít fel minket a Suicide Squad: Kill the Justice League megjelenésére

|

A Rocksteady Studios bevet mindent, még Az Igazság Ligája megromlott tagjait is.

Hirdetés

A Rocksteady csapatának valószínűleg még soha nem volt dolga olyan erős ellenszéllel, mint a Suicide Squad: Kill the Justice League esetében. Már alapból mínuszból indult a játék, amiért a Batman: Arkham-szériát bővíti, a színes és pörgős játékmenet, valamint a kötelező állandó internetkapcsolat pedig sokakat elvesztett. Az offline módra azóta tett ígéretet a stúdió, viszont ami a többit illeti, a gameplay videók és kedvcsinálók nem segítették az ügyet, sőt. 

Időközben kiszivárogtak rendkívül fontos sztorirészletek és rejtett játékmódok, ami rossz kezekben azok játékélményét is elronthatja/elronthatta, akiket még érdekelt a projekt, és mindennek a tetejébe a legelső visszajelzések is aggodalomra adtak okot. Innen szép nyerni. 

Hirdetés

Mi azért bízunk a Rocksteady szakértelmében, nem véletlenül válogattuk be a Suicide Squad: Kill the Justice League-et 2024 legjobban várt játékai közé. Az alábbi gameplay trailer ízelítőt ad belőle, hogy miért várják a projektet azok, akik hozzánk hasonlóan még nem vesztették el a reményt: hangulatos pillanatokra, adrenalindús akcióra és egy érdekes sztorira számíthatunk, amelyben az Öngyilkos osztag tagjai (Harley Quinn, Deadshoot, King Shark és Captain Boomerang) között válogatva le kell vadásznunk Az Igazság Ligája korrumpálódott hőseit. Nézzétek meg magyar felirattal: 

A Suicide Squad: Kill the Justice League február 2-án jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. Ha PC-re szereznétek be, érdemes odafigyelnetek rá, hogy frissült a gépigény.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)