Hirdetés

Stimulus Package - XBL Gold hosszabbítás vigaszdíjként. Vagy mégsem?

|

A Microsoft 7 nappal meghosszabbítja XBL Gold előfizetését azoknak, akik az első nap megvették a MW 2 Stimulus Package csomagját. Vigaszdíjnak tűnik, pedig nem az…

Hirdetés

Valamit nagyon elbaltázhattak az Activision-nél, amikor a Modern Warfare 2 Stimulus Package árképzését és a köré épített marketing stratégiát kidolgozták, mert a játékosok lelkesedése igencsak halovány, ráadásul egy "felsőbb hatalom" is megbüntette őket (és sajnos a vásárlóikat is) azzal, hogy mindjárt az első napon bekrepált a méregdrága DLC. Ez utóbbi malőr persze a Microsoftot is kellemetlenül érintette, ezért mindazoknak, akik az Xbox Live-on rögtön az első nap megvásárolták a pakkot, 7 nappal meghosszabbítja XBL Gold előfizetését.

Aki erre elismerően csettint, és azt mondja "igen, ez kiengesztel, köszi MS", azt sajnos le kell hűtenünk. A Microsoft ugyanis egy szóval sem említette, hogy a "sajnálatos események" miatt szeretnének ezzel térdre borulni előttünk, csupán az Xbox Live iránti hűségünket szeretnék megköszönni, és persze azt is, hogy kicsengettük a csomagért a tizenöt dollárt. Miért nem lehet nyílt lapokkal játszani? Azért az Activision is tehetne valami gesztust... Figyeljétek a Live üzeneteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)