Hirdetés

Stinky - lábszagú kontroller a PC titkos fegyvere?

|

A találóan Stinky névre keresztelt vezérlő életről és halálról dönthet a PC-s lövöldékben és RTS-ekben.

Hirdetés



A kanadai Stinkyboard Headquarters a napokban (egészen pontosan a március 22-24. között megrendezésre kerülő PAX East keretében) kívánja megismertetni a nagyközönséggel Stinky nevű Footboardját, ami lényegében a Wii-Fit balance boardjához, vagy a Tony Hawk játékok deszkájához hasznlítható. Azzal a különbséggel, hogy ebben az esetben egy PC-s perifériáról beszélünk, ami négy extra paranccsal egészíti ki a játékos repertoárját. A kontrolleren nyugtatott tappancsunkat kell majd értelemszerűen előre-hátra, illetve jobbra-ballra billentenünk, s így példának okáért úgy tudunk tárat cserélni egy FPS-ben, hogy egy pillanatra sem emeljük el ujjainkat az egérről, vagy a WASD billentyűkről. RTS-ben a pedig pár további makró csak javíthat a percenkénti akcióink számán.
Miután jómagam csak ritkán multizom (nálam a Call of Duty és a StarCraft II is inkább a kampányról szól), aligha látom értelmét a Stinky kontrollernek, mondjon inkább ítéletet felette a célközönség, amire a rövidesen elrajtoló Kickstarter kampány tökéletes alkalmat biztosít.



Mit gondoltok, tényleg feldobhatja egy ilyen kontroller a multis csatározásokat, javíthatja az esélyeket, vagy csak kínosan mosolygunk, a kütyüt taposó cimboránkon, aki úgy érkezett meg a LAN-partyra, hogy előtte elfelejtett lábat mosni?


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)