Hirdetés

Egy fantasztikus akció-RPG lehet most örökre a tiétek, ha elég gyorsak vagytok!

|

El vagyunk árasztva ingyen játékokkal a héten, a hétvégére egy újabb jutott.

Hirdetés

Úgy ajándékoz mindenki, mintha karácsony lenne, de a nagylelkűséget az év minden időszakában értékeljük.

Hirdetés

Most épp a Spearhead Games-t szerethetjük nagyon. A csapat új játéka, az Omensight május 15-én jelenik meg, és ezt úgy ünneplik, hogy ingyen adják a Stories: The Path of Destiniest. A két évvel ezelőtt megjelent játékban egy Reynardo nevű, az elnyomás ellen küzdő harcossal kalandozhatunk, és az teszi különlegessé, hogy döntéseink függvényében nagyon sokfelé haladhatunk, számos végkifejlethez eljuthatunk. Egy könyv mutatja, hogy állunk épp. 

Nem kell mást tennetek, mint bejelentkezni a Steambe, majd a játék adatlapján rányomni a Játék telepítése/Install Game gombra. Az ajánlat holnapig él, de aki addig hozzáadja a játékot fiókjához, örökre megtarthatja (vagy hát amíg a Steam működik).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)