Hirdetés

Strafe tesztek - így sikerült a retro shooter

|

A külföldi kollégák rátették kezüket a Devolver Digital őrült lövöldéjére és az eddigi pontszámok alapján ugyan nem született instant klasszikus, de nem is rossz a helyzet.

Hirdetés

A klasszikus aréna shooterek hangulatával szeretne berobbanni a Pixel Titans és a Devolver Digital közös címe, a Strafe, amely a régi FPS-ek stílusát, rengeteg vért, véletlenszerűen generált pályákat és hasonló nyalánkságokat ígér (egyébként három különleges kiadásban is beszerethető). De vajon hogy sikerült?

Hirdetés

Természetesen az alábbi lista nem teljes, folyamatosan érkeznek az állásfoglalások a Strafe minőségét illetően, de azért már az előzetes eredményekből is jól látszik, hogy a Devolver Digitalnak - például a Broforce, a Foul Play, a Not a Hero és a Mother Russia Bleeds után - ismét sikerült egy vegyes fogadtatású darabbal előállnia, persze elvétve még így is találunk a felhozatalban pár nagyon pozitív értékelést. A Metacritic átlag  a cikk írásakor 71 ponton áll. 

- Destructoid: 85/100
- PC Gamer: 72/100
- IGN.com: 63/100
- Multiplayer.it - 80/100
- IGN Italia - 75/100
- GameSpot - 80/100
- PCGamesN - 60/100
- God is a Geek: 70/100
- Slant Magazine - 60/100
- TheSixthAxis - 60/100

Ki fogjátok próbálni a már PC-re és PS4-re is elérhető játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)