Hirdetés

Strafe - új traileren a retro vérontás

|

A Devolver Digital zseniális nosztalgiabombája újabb trailerrel jelentkezett, melyben ezúttal az élethű pixel vértócsákra fókuszálnak a fejlesztők.

Hirdetés

Semelyik fejlesztő nem tette jobban magáévá a 90-es évek jellegzetesen túlzó stílusát, mint a Strafe fejlesztéséért felelős Pixel Titans. A procedurálisan generált FPS egyik legfontosabb pillére az a technológia, ami a 100%-ig élethűen fröcsögő vérért felelős, az új trailerben pedig ezt a rendszert ismerhetjük meg jobban, nézzétek meg a fenti képre kattintva.

Az "über retro gore technek" hála minden vérfolt, elrepülő végtag és szénné égett holttest egy újabb kifinomult réteget épít rá a művészien megkomponált látványvilágra, ami egy az egyben idézi fel a 90-es évek lövöldözős játékainak hangulatát, néhány túlzással. A Devolver Digital által kiadott új trailerben minden egyes effektust bemutatnak a fejlesztők, amit a játék felvonultat, a látvány edig lenyűgöző.

A Strafe megjelenés valamikor 2017 elején várható. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)