Hirdetés

Straight Right: nem csak a Mass Effect 3 készülget Wii U-ra

|

Elhúzzák a mézesmadzagot, de nem mondanak semmi konkrétat a Mass Effect 3 Wii U-ra készülő változatának fejlesztői. Állítólag nagy címmekkel készülnek még a konzolra, vajon mi lehet az?

Hirdetés

Ugyebár nemrég még éppen azon keseregtünk, hogy a Straight Right Wii U-ra nem húzza fel Full HD felbontásra a Mass Effect 3-at (aminek kapcsán természetesen megint elindult a találgatás a Nintendo új konzoljának technikai képességeit illetően).



A Straight Right most - mentve a menthetőt - gyorsan elbüszkélkedett azzal, hogy még két címen is dolgoznak Wii U-ra a Mass Effect 3 mellett, Tom Crago a stúdió vezetője egy másik portoláson kívül egy kifejezetten erre a konzolra készülő nagy cím is várható majd 2013-ban, de többet nem árult el a részletekről. "Nagy cím lesz, és hamarosan hallani fogtok róla" - tette hozzá nagyon magabiztosan, majd kifejezte elkötelezettségét a Wii U sikere mellett. Nagyon kíváncsian várjuk a címeket, a megjelenést, illetve bármi konkrétumot. Addig is lehet találgatni.

Addig is a Wii U kapcsán is van bőven pletyka, erről ide kattintva olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)