Hirdetés

Strange Adventures in Infinite Space - teljesen ingyen!

|

A független (azaz indie) fejlesztés néha produkál igazi gyöngyszemeket. Ez a játék is az.

Hirdetés

Nem egy mai darab, azt be kell látni, de ezidáig az ingyenesen játszható verzióhoz képest sokkal többet tudó teljes változata fizetős volt.

Mostantól azonban az űrfelfedezős játék teljesen ingyenes lett. A játékban rengeteg űrhajócsata, hajó és flottaépítés, sokféle életforma, artifact vadászat, barátok és ellenségek is helyet kapnak majd - s bár grafikája nem épp a legkorszerűbb, van egy hatalmas nagy előnye - mivel mindig véletlenszerűen generálja az univerzumot így az újrajátszhatósági rátája is igencsak magas: tehát akinek megtetszik, az újra és újra nekifuthat - a játékidő egyébként sem lesz sokkal több 20-25 percnél.

Sais
Sais

Akinek felkeltette a figyelmét a játék, itt töltheti le: Strange Adventures in Infinite Space - free download.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)