Hirdetés

Stranglehold - John Woo vászonra viszi

|

Az első tervek szerint John Woo nélkül készült volna a Stranglehold film, ám szerencsére változott a helyzet.

Hirdetés

Tequila felügyelő kalandjait mozivászonra vinni mindenképpen jó ötlet. A látványos akciójáték biztosan jól mutat majd a vásznon is. Az első hírek szerint azonban úgy tűnt, hogy John Woo nem vesz részt a Stranglehold mozi körüli munkálatokban, ami kétkedésre adhatott okot.

Nos, a jó hír, hogy Woo felkarolta az ügyet, és személyesen felügyeli a Stranglehold filmet. A rossz hír, hogy egyelőre nincs ideje folytatás készítésére, bár mindenképpen szeretne még videójátékot is készíteni. A filmről sajnos egyelőre semmit nem tudni, Woo mintegy mellékesen jegyezte meg, hogy egyáltalán tervben van. Mindazonáltal a hír örvendetes, és a mai technológiák segítségével minden bizonnyal egy elképesztően látványos alkotásra számíthatunk, ha egyszer elkészül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)