Hirdetés

Szavazz: Te melyik régi stratégiai játékot látnád szívesen felújítva?

|

A Blizzard kibővíti, majd újra kiadja az első StarCraft játékot. Szerintetek melyik lehetne a következő stratégia?

Hirdetés

A StarCraft Remastered nem azért lesz érdekes, mert javítanak a hangokon és 4K-ban is játszhatjuk, hanem azért, mert olyan funkciók kerülnek bele, amik megkönnyítik az online játékot. Dél-Koreában még mindig rettentő népszerű a sorozat közel 20 éve megjelent első része, ezért a Blizzard úgy látta, érdemes vele foglalkozni.

Mostanában lényegesen szegényesebb a stratégiai játékok műfaja, mint az 1990-2000-es években. Évente egy-két új cím jön, és azok, amik nem népszerű sorozatok új részei, nem is tudnak befutni. Emlékeztek még a Grey Goora vagy az Act of Agressionre? Na, ugye.

Ugyanakkor annak idején voltak olyan csodák, mint az Age of Empires (ezt már fel is újították egyébként egyszer), a Rise of Nations, a Company of Heroes, a Command & Conquer sorozat, a Dune, a Knights & Merchants, vagy hogy mást ne mondjak, a Warcraft.

A kérdés adott: ha ezek közül bármelyiket felújítva játszanátok újra szívesen, melyik lenne az? Esetleg valami más? Írjátok meg kommentben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)