Hirdetés

Stratégiai vásárt tart a GOG, olcsó a világhódítás

|

Ha nem játszottatok mostanában stratégiai játékokkal, de szeretnétek visszaülni a parancsnoki székbe, akkor a GOG.com új akciós kínálata nektek szól.

Hirdetés

Sajnos minden jel arra utal, hogy a klasszikus, StarCraft stílusú RTS-ek korának leáldozott. A háború megváltozott, és mostanra mindenki csak lövöldözni és verekedni akar. A műfaj elmúlt néhány éve komoly viszontagságokkal nézett szembe, de szerencsére azért van egy-egy cím, ami időnként visszarángat minket a csatatérre.

A GOG.com most ezeket a játékokat szedte össze, és vágta le az árukat.

Hirdetés

Ha most felnéztek az üzlet akciós részlegére, akkor ott a legújabb kínálatban egy rakat, különböző ízesítésű stratégiai fogást találtok. A fantasy RPG/RTS keverék SpellForce-tól, a sci-fi űrhódító Galactic Civilization II-n át, a szervezett bűnözést szervező City of Gangstersig mindenből kaphattok egy kicsit. Érdemes átböngészni a teljes felhozatalt, mivel azt lapozgatva még 90 százalékos akciókat is találhattok.

A GOG stratégiai vására augusztus 29. reggeléig tart majd, így érdemes lesz gyorsan megfontolni, hogy mennyi pénzt szeretnétek világhódításra költeni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)