Hirdetés

25 éves a Street Fighter - filmmel ünneplik

|

A Capcom ingyenes ajándékkal kedveskedik a sorozat rajongóinak, melyet most itt is megnézhettek.

Hirdetés

1987. augusztus 30-án jelent meg a legelső Street Fighter játéktermi gépekre, majd a kellemes fogadtatás után egészen napjainkig verekedte magát a sorozat. 25 év nem kevés idő, fel a kezekkel, aki szintén ennyi éves!

A Capcom ennek örömére forgatott egy jóféle dokumentumfilmet a rajongókkal, amit ingyen megosztanak a nagyvilággal, mi pedig segítenünk nekik ebben a nemes tettben.

A Capcom jelenleg az Ultra Street Fighter IV és a Tekken X Street Fighter munkálataival foglalatoskodik, illetve azt is megsúgták már, hogy a Street Fighter V megjelenésére 2018. előtt ne nagyon számítsunk, szóval van és lesz is meló dögivel - szerencsére. Addig is boldog születésnapot Street Fighter!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)