Hirdetés

Street Fighter V: Arcade Edition - hamarosan érkezik Blanka

|

Sok rajongó kedvenc karakterével erősít hamarosan a Street Fighter V: Arcade Edition.

Hirdetés

Január végén derült ki, hogy Monster Hunter: World skinek kerülnek be a Street Fighter V: Arcade Editionbe, amelyekért alaposan meg kell dolgozniuk a játékosoknak. De nem ez az egyetlen plusz tartalom, amivel a Capcom meg kívánja fűszerezni a verekedős játék alapfelhozatalát. 

Hirdetés

A következő bekerülő karakter ugyanis az a Blanka lesz, akire már régóta várunk A Capcom most bejelentette, hogy a brazil harcos a jövő hét folyamán, egészen pontosan február 20-án válik elérhetővé a Street Fighter V: Arcade Editionben, méghozzá a saját sztorifejezetével. Az alábbi gameplay videóban megleshetitek a bestiális mozdulatait és megrázó támadásait. 

Blanka a második DLC karakter a januárban megjelent Sakura után, a harmadik szezon keretében még négy karakter érkezik 2018-ban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)