Hirdetés

Street Fighter V - ezt tudja Urien

|

Ideje felkészíteni érzékszerveinket és készen állni a harcra, ugyanis a Street Fighter V következő DLC karaktere Urien lesz, aki egy új videó tanúbizonysága szerint bizony nem finomkodik az ellenségeivel.

Hirdetés

Júliusban még Juri bemutatkozását csodálhattuk meg (és alakíthattuk át a ruházatát, ha nem kívántunk engedni a cenzúrának), majd augusztusban a Capcom beharangozta, hogy szeptemberben Urien csatlakozik majd a Street Fighter V felhozatalához (de felbukkant már a Balrog bemutató videó legvégén is). 

A Capcom megígérte, hogy hamarosan további információkat is megoszt majd a nagydarab harcosról és elérkezett az idő. A legújabb trailerben a hatodik DLC-karkater, Urien különböző, energiaalapú technikáit láthatjuk megelevenedni, aki először a Street Fighter III: 2nd Impact során tűnt fel Gill öccseként, de a kiadó úgy döntött, hogy visszahozza őt a Street Fighter V-be. Nézzétek meg a kizárólag róla szóló gameplay videót odafent és döntsétek el, hogy jól tették-e.

Urien várhatóan a Street Fighter V szeptemberi frissítésével kerül bele a játékba. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)