Hirdetés

Street Fighter IV - "Hé, az én vagyok a háttérben!"

|

A Capcom bizonyára elirigyelte a Lionhead hasonló kezdeményezését, mivel pályázatot írtak ki: bukkanjunk fel a SFIV-ben.

Hirdetés

Akik szeretnének a Street Fighter IV-ben a bámészkodó tömeg egy tagjaként feltűnni (sajnos nem az egyik játszható karakter arcát "árulják"), azoknak nem kell mást tenniük, mint küldeni egy mailt a contest@capcom.com címre, melyben kifejtik, hogy miért is lenne érdemes őket szerepeltetni a háttérben, és mellékelni egy nagy felbontású képet magukról. A kiírás szerint az érvelés érkezhet bármilyen formában: lehet videó, kép, esszé, disszertáció, limerick, éneklő telegramm... csak legyen meggyőző. A határidő szoros, június 18, szóval akit érdekel az ilyesmi, az gyorsan essen neki!

Teljes kiírás, és egyéb apró részletek ezen a linken

facescontest.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)