Hirdetés

Street Fighter IV konzolos időpontok

|

A legendás sorozat negyedik epizódja a tervek szerint még a téli zimankó közepette megjelenik... konzolon!

Hirdetés

Bizonyára sokan kérdezitek, hogy mégis mi a csudáért hagytam ki a PC-t. Netán törölték a projektet? Egy frászt, egyszerűen gonoszabb vagyok, mint Hókuszpók. (A kopaszságon még dolgozom, és még egyetlen töpörödött törp ördögöt sem sikerült kondérba vetnem, de az idióta röhögés már megy.) Tehát gazdagabbak lettünk a Capcom jóvoltából két megjelenési dátummal, egy európai és egy amerikai időponttal, ám egyelőre csupán a konzolos (PS3, X360) változatokat illetően. Az Atlanti-óceánon innen február 20-án, míg a nagy kacsaúsztató túloldalán három nappal korábban számíthatnak a türelmetlen rajongók Ryu, Ken, Chun-Li és a többiek visszatértére. A PC-s megjelenés várható időpontjáról majd később nyilatkoznak.



Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de a játék bejelentésekor, majd később, a PC-s változat megerősítése (én megmondtam) pillanatában megrohantak a régi emlékek. Általános iskolásként a haver nyakán lógott a fél osztály, mert neki már volt Super Nintendo-ja, és frankó kis bajnokságokat vezényeltünk le. Ken volt a favoritom, de mondanom sem kell, hogy a későbbi szerepjátékos jövőm előrevetítéseként sorra alulmaradtam a küzdelmekben. Nem baj, az élmény számított, és azzal nem volt probléma.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)