Hirdetés

Street Fighter IV - Nyári PC-s megjelenéssel számolhatunk

|

Christian Svensson szerint idén nyáron lecsaphatunk a Street Fighter IV asztali rendszerekre kihegyezett verziójára.

Hirdetés

Személyi számítógépeken nyáron debütálhat a Street Fighter negyedik epizódja, könnyen megeshet, hogy az aranyáron értékesített és keresett FightStick kontrollerekkel egyetemben. Az emlegetett nyári dátumot Christian Svensson, a Capcom marketing igazgatója hozta nyilvánosságra a VideoGamer oldalának adott nyilatkozatában. A forró napokra időzített Street Fighter IV megjelenésére felesleges lenne mérget venni, a marketinges úriember szavai távol esnek a meggyőződöttségtől, mintha hasára csapva, hörögve kifordult volna belőle a nyári kiadás eshetősége. Amennyiben az említett időtájban ténylegesen rácuppanhatunk a PC-s átiratra, úgy drukkoljunk a Capcom gárdájának, hogy tető alá hozzanak egy újabb szerződést a Mad Catz vállalatával (a FightStick gyártója és nem mellékesen hozzátennénk: az eddig kiadott darabok kompatibilisek a PC-s rendszerekkel is), melynek keretében egyedi, kizárólag asztali SFIV portokhoz kifejlesztett kontrollerek gyártására adnák fejüket.


 


 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)