Hirdetés

Street Fighter IV - öt új karakter érkezik

|

A Capcom hivatalosan bejelentette, hogy a Street Fighter 4-hez hamarosan öt új karakter érkezik, akikből az egyiket még soha nem láthattuk.

Hirdetés

Az Evolution Fighting Game Championshipsen (EVO) a Capcom elmondta, hogy a Street Fighter 4 kis családja öt új karakterrel bővül, ráadásul a játék egyes részeit is újraegyensúlyozzák. 

A Capcom kultikus Street Fighter sorozatának legújabb része egy kicsit visszarepített minket azokba a gondtalan időkbe, amikor 20 forintba került egy pár percnyi felhőtlen szórakozás. A Street Fighter IV egy remekül sikerült reboot, amiben majdnem az összes régi karakter régi cimboraként üdvözölt minket, ráadásul a fejlesztők új funkciókkal és megoldásokkal tették még teljesebbé az élményt.

 

A Capcom most bejelentette, hogy négy olyan új karakter csatlakozik majd a csapathoz, akiket a Street Fighter X Tekkenben már láthattunk, ráadásul egy ötödik, titokzatos harcos is érkezik, aki eddig még idegen volt a verekedős játék univerzumában. Rolento, Poison, Hugo és Elena mellett még hat vadonatúj pályával is bővül a kínálat, úgyhogy a Street Figther 4 DLC már tényleg megéri azt a 15 dollárt, amit a cég kér majd érte.

A Street Figther 4 DLC megjelenése 2014 elejére várható, de addig a Capcom még ígért nekünk egy kis ízelítővideót, amiből értesülhetünk a változásokról. Hamarosan érkezik, addig is mutatkozzatok be az új karaktereknek.

Nektek melyik a kedvenc verekedős játékotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)