Hirdetés

Street Fighter IV - PC-s megjelenés? Májusban kiderül!

|

Sajnos egyelőre még nem szolgálhatunk pontos PC-s megjelenési dátummal. Viszont tudjuk a dátumot, mikor bejelentik A Dátumot.

Hirdetés

Nem, nem őrültem meg (még). Pont tegnap érkezett egy nagy halom jó hír a Street Fighter IV -el kapcsolatban, miszerint az Xbox 360 és Playstation 3 tulajdonosok hamarosan pontrendszert, szintlépést és egyéb nyalkáságokat kapnak. De jó! A PC-s verzióról viszont továbbra sem voltak információk elrejtve a sajtóközleményből, ezért most be kell érnünk egy kósza blogbejegyzéssel.


Mert Natsuki Shiozawa, a Street Fighter IV projekt menedzsere a játék hivatalos blogjában ejtette el, hogy a PC-s verzió megjelenésének pontos időpontját május elsején árulják majd meg a nagyérdeműnek. Ami szerinte biztos, hogy idén nyáron lesz valamikor, még mielőtt beállna a tikkasztó hőség. Hmm. Tehát akkor június? Vagy az augusztus talán még belefér? Javaslom, hogy mi PC-sek Shiozawa úr időjóslásait inkább ne vegyük figyelembe, várjuk ki türelmesen a május elsejét és örüljünk annak, hogy bejelentették a bejelentést. Legalább ennyit kaptunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)