Hirdetés

Street Fighter V: Arcade Edition - Monster Hunter: World skineket is kapunk

|

Keményen meg kell majd dolgozni az új skinekért.

Hirdetés

Egyre gyakoribbak a videojátékokon átívelő crossoverek, én például a napokban csináltam meg az Assassin's Creed Originsbe ágyazott Final Fantasy XV küldetést, amely legyen bármilyen fura is, azért odacsalt az arcomra egy kósza félmosolyt. Után pedig természetesen a chocobo hátas még párat. Nos, a Street Fighter V: Arcade Edition esetében is számíthatunk hasonló jóságokra.

Hirdetés

Nemrég kiderült ugyanis, hogy Monster Hunter: World skinek kerülnek a Street Fighter V: Arcade Editionbe. Ken, R. Mika és Ibuki számára lesz majd feloldható egy Rathalos, egy Zinogre, illetve egy Kirin páncélzat, amelyeket csak kemény munkával szerezhetnek meg a játékosok. Havonta egy új skin válik elérhetővé. Ennek megszerzése érdekében a játék Extra Battle Mode nevezetű játékmódját kell pörgetnünk. Minden kinézetért négy kihívást kell teljesíteni, ezekből hetente egynek veselkedhetünk neki. Ez azonban koránt sincs ingyen, minden próba 2500 Fight Moneyba kerül. Mivel hetente érkeznek az új kihívások, ügyelni kell arra, hogy egyet se hagyjunk ki, mert későbbi pótlásra nem lesz lehetőség. 

Pár képet is tudunk mutatni az említett skinekről, ezek láttán remélhetőleg megjön majd a harci kedv a megszerzésükhöz.

A Street Fighter V: Arcade Edition már megjelent PC-re, valamint PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)