Hirdetés

Street Fighter V - rengeteg srcreenshot és új infók az E3 előtt

|

Egy új pálya mellett egy új speciális mozdulattípust is bemutatott a Capcom, ami még egy kis taktikai mélységet ad a Street Fighter V-nek, hiszen az éppen hátrányban lévő játékos kap egy kis segítséget.

Hirdetés

A Street Fighter V megjelenése is jövő évre csúszott, ettől függetlenül a Capcom kiviszi a játékot az E3-ra. A kiállítás előtt elárultak néhány újdonságot a játékról. Egy japán magazinnak meséltek arról, hogy a játékbán már megszokott Super Combo és EX mérő fölé kapunk egy másik feltölthető kis csíkot, a V-mérőt. Ez viszont nem a sikeres találatoktól, hanem az elszenvedett sebzéstől kúszik majd felfelé.

Ha feltöltődik a V-mérőnk, elnyomhatunk egy V-Trigger nevű képességet, amivel például Chun-Li esetén minden támadásunk erősebb lesz, Nash esetében pedig rövid teleportokkal szerezhetünk helyzeti előnyt. A Street Fighter V új mechanizmusának lesz védekező változata is, ezt a kiadott screenshotok tanulsága szerint V-Reversalnak hívják (bár egyes beszámolókban V-Skillt említenek), ezzel például távolsági támadásokat védhetünk ki, vagy egyenesen visszalőhetjük őket a feladónak.

Szintén újdonságnak számít a Critical Arts nevű rendszer a Street Fighterben, amiket az EX-mérő feltöltése után nyomhatunk el, és több ütésből álló támadások lesznek. Végül a Capcom bejelentett egy új pályát is, amit a londoni King's Cross pályaudvarról mintáztak, és benne van minden sztereotípia, ami a britekről keringeni szokott, a mindenhol megjelenő Union Jackkel, és piros telefonfülkével az élen. A japán magazinnak egyébként 2016 márciusát említették a megjelenés dátumaként. Alább megtaláljátok a többi screenshotot, a teljes méretért katt a képekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)