Hirdetés

Street Fighter V - nem fogyott belőle annyi, mint a Capcom várta

|

Kétmillió példányt szerett volna eladni a Capcom a Street Fighter V-ből a legutóbbi pénzügyi félév végéig, viszont ezt a célt nem sikerült elérni. Viszont tudjuk, mennyi lett a vége.

Hirdetés

A PlayStation 4-re és PC-re megjelent Street Fighter V zajosan kezdett, szerverproblémákkal, hiányzó funkciókkal és játékmódokkal. A Capcom és a Dimps azóta sok mindent javított, júniusra is be van tervezve egy nagyobb frissítés, de a kelllemetlen indulás rányomta a bélyegét az eladásokra.

A kiadó azt remélte, március 31-gyel bezárólag sikerül 2 millió példányt eladni belőle, viszont világszerte mindössze 1,4 millió darab kelt el. Ennek ellenére úgy látták, a számok stabilan növekednek, úgyhogy annyira nem csalódottak.

A Street Fighter V-höz júniusban érkezik az egyjátékos kampány, és DLC karakterek is várhatók. A Street Fighter IV-nek hét év alatt, három platformon 3,4 millió játékost sikerült elcsábítania, van még remény arra, hogy ezt a számot az ötödik résszel is sikerüljön elérni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)