Hirdetés

Street Fighter V - ilyen alternatív öltözetekre számíthatunk

|

Egy szemfüles PC-s játékos turkált kicsit a Street Fighter V fájljai között és érdekes képekre bukkant. Valószínűleg ezek lesznek az alternatív kosztümök.

Hirdetés

A napokban teljesen váratlanul, mindenféle előzetes bejelentés nélkül újraindult a Street Fighter V bétája, ennek célja csupán egy gyors technikai teszt volt. Az egyik felhasználó nem tétlenkedett, és tüzetesebben is szemügyre vette a játékhoz tartozó fájlokat és úgy tűnik, rábukkant pár karakter alternatív rucijára.

Ahogy az alábbi képen is láthatjátok, Chun-Li egy rendőrségi uniformisban feszít, de több más karakter, így például R. Mika, Zangief és Laura is bemutatja ruhatárát. A legtöbb fotó karaktermodelleket mutat be, de azért pár in-game képet is tudunk mutatni. Zangief pankrátor jelmeze például egészen jól néz ki.

Street Fighter 5 Alternative Costumes

Nektek melyik új kosztüm jön be a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)