Hirdetés

Street Fighter V - traileren a Capcom Pro Tour DLC csomag

|

Ha minden a tervek szerint halad, akkor a Street Fighter V még ebben a hónapban kap egy újabb kiegészítő csomagot.

Hirdetés

A júniusi Street Fighter V tartalomból júliusi csomag lett, így ha minden jól megy, akkor ebben a hónapban két nagyobb updatet is kapnak a játékosok. A mostani frissítés főszereplője Juri lesz majd.

A hölgy félkész változatát már lehet próbálgatni a játék sztori módjában, de az e havi update élesedése után már egy versenyeken és minden játékmódban is működő Jurit kapunk meg.

A fenti traileren egyébként a PlayStation 4 exkluzív Capcom Pro Tour csomagot láthatjátok, ami már meg is jelent. A kiegészítésben egy Ring of Destiny névre keresztelt térképet, valamint elég jól sikerült új Chun Li és Cammy ruhákat találtok.

A DLC ára jelenleg 25 dollár (azaz körülbelül 7000 Ft), ami meglehetősen borsosnak tűnhet, de talán enyhíti a dolgot, hogy az ebből származó bevételek a Capcom Pro Tour versenyre mennek majd, ami lényegében a Street Fighter V eSport nagy színpada.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)