Hirdetés

Street Fighter V - így hatástalaníthatod a veszélyes frissítést

|

A PC-s Street Fighter V-höz kiadott egyik patch komoly biztonsági rést okozott, de a Capcom eszközével mindenki biztosan kiiktathatja azt.

Hirdetés

A Capcom elég nagy butaságot csinált a Street Fighter V korábban PC-re kiadott frissítésével, amivel játékosaik számítógépeit is veszélynek tették ki. Egy kalózkodás-ellenes megoldásuk ugyanis gyakorlatilag rootkitként működött, de mára elhárítottak minden veszélyforrást.

A Capcom.sys teljes körű hozzáférést adott a Windowshoz, ráadásul a fejlesztők mindenféle biztonsági megoldást is nélkülöztek a programból, így egy kártevő az ő crack-ellenes programjukon keresztül könnyen hazavághatta volna a felhasználók gépét. A Street Fighter készítői rögtön másnap kiadtak egy újabb patchet, ami törölte a biztonsági rést okozó programrészt, de a biztonság kedvéért egy különálló, futtatható eszközt is kiadtak a kockázat megszüntetésére. Ezt elsősorban akkor kell használnunk, ha a második patch telepítése óta nem indítottuk újra a gépünket, vagy soha nem töltöttük le a javítást. Itt tudjátok elolvasni az útmutatót, hogyan szabadulhattok meg abszolút biztonsággal a veszélyes fájloktól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)