Hirdetés

Street Fighter V - már csak néhány nap, és jön az új DLC

|

A Street Fighter V utolsó DLC-je egy karaktert és sok újdonásgot hoz magával.

Hirdetés

Augusztusban már kiderült, hogy a következő elérhető harcos Urien lesz, a Capcom még egy bemutató videót is készített róla. Most végre részletezték, hogy pontosan mit is tartogat a szeptember 22-én megjelenő DLC.

Az update mindenki számára elérhető lesz - furcsa is lenne, ha egy bugfixeket tartalmazó csomagot csak a season pass-tulajok kapnának meg. A javítások mellett viszont rengeteg új tartalommal bővül az alapjáték.

A harcosok listája tehát bővül Uriennel, akit igazi pénzért vagy Fight Money ellenében szerezhetünk meg. Ha valaki az utóbbi módszert választaná, az örülhet, hiszen az újonnan bekerülő Daily Targets módban könnyen lehet gyűjtögetni a játékbeli valutát.

Újdonságként bekerül a veteránok nagy örömére a Vs. CPU mód, illetve ezentúl elérhetők lesznek a statisztikáink is - aki fejlődni szeretne egy-egy karakterrel, az biztosan értékelni fogja ezeket a bővítéseket.

Látványelemként több új színpaletta lesz elérhető (még az új karakterekhez is), illetve több látványos K.O. is a játékhoz adódik - ezeket bizonyos pályákon a környezeti elemeket igénybe véve hívhatjuk elő.

Ha valaki bővebben olvasna az új DLC-ről, a Capcom Unity blogon talál további infókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)