Hirdetés

Street Fighter V - tanuld ki az új karakter irányítását (videó)

|

A Capcom közzétette a Street Fighter V első DLC karakterének hivatalos útmutató videóját, melynek segítségével bárki elsajátíthatja Alex mozdulatait.

Hirdetés

Már elérhető a Street Fighter V első DLC karaktere, akit egyelőre ingyen is ki lehet próbálni, mivel még nem aktiválódott a játékbéli kredit rendszer, a Zenny. Alex már ismerős lehet azok számára, akik játszottak a sorozat harmadik részével, a Capcom friss videója viszont bárkit megtanít az új karakter trükkjeire. 

Közel tíz perces oktatóvideót tett közzé a Capcom, mely egészen az alapoktól kezdve mutatja be az új harcos, Alex mozdulatait. Természetesen nem csak az alap támadásokat nézhetjük végig, hanem szépen lassan eljutunk az egészen komplex kombinációkig is. Ha ti is mesteri szinten el szeretnétek sajátítani az új karakter irányítását, akkor mindenképpen nézzétek meg ezt a videót. Gyakoroljatok be minden trükköt, aztán már lehet is villogni velük a pajtások előtt.

A Street Fighter V már megjelent PC-re és PlayStation 4-re. A Linux verzió majd csak később érkezik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)