Hirdetés

Street Fighter V tesztek - sikerült kiütni a konkurenciát?

|

Azt sejtettük, hogy hadoukenekből nem lesz hiány a Street Fighter V-ben, de az első tesztekből azt is megtudhatjuk, hogy sikerült a legújabb verekedős játék.

Hirdetés

Azoknak a gamereknek, akik Linux alatt játszanak, még tavaszig várniuk kell a Street Fighter V-re, a windowsos és PlayStation 4-es közönség viszont már holnap kézhez kapja a Capcom nagymúltú verekedős játék sorozatának legújabb epizódját. Ez egyben azt is jelenti, hogy lejárt a tesztekkel kapcsolatos embargó is, így befutottak az első értékelések.

Az első pontszámokat kiosztó kritikusoknak egyébként nem volt egyszerű dolga, ugyanis azt még nem volt alkalmuk kipróbálni, milyen a játék online, a valódi közönséggel, ahogy a teljes történetet tartalmazó egyjátékos kampány is csak később érkezik majd. Persze a szabad játék mellett már most kapunk egyjátékos tartalmakat a Street Fighter V-höz az egyes szereplők hátterét elmesélő Character Campaign mode formájában. A pontszámok ezzel együtt nem egy hibátlan játékról árulkodnak, de nem is lett katasztrofális az új Street Fighter.

EGM - 8
Paste Magazine - 8
Destructoid - 8
ShackNews - 7
Game Watcher - 8.5
IGN.com - 8
GamesBeat - 90/100
GamesRadar+ - 4.5/5
Forbes - 8
VentureBeat - 90/100

A Street Fighter V fölött ti magatok is ítéletet mondhattok a következő GameNighton, ahol ráadásul a játékhoz kapcsolódó ajándékokkal térhettek haza most pénteken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)