Hirdetés

Street Fighter V - Urien szeptemberben csatlakozik

|

Néhány héten belül tovább bővül a Street Fighter V harcosainak listája, Urien is beszáll a buliba.

Hirdetés

A Capcom ma a GameSpotnak adott interjújában elmondta, hogy Urien még szeptemberben letölthetővé válik, és beáll majd a Street Fighter V harcosai közé. A karakterről a következő hetekben még több információt osztanak majd meg.

Nem volt egészen tiszta, hogy Urien még belefér-e a szeptemberi felhozatalba, mert már nem egyszer előfordult egy-egy DLC karakter csúszása. Egyébként a Capcom nem is említette a srácot, amikor az augusztusi és szeptemberi DLC listáról beszéltek.

Mondjuk a rajongók úgy gondolták, hogy csak nem marad ki a szeptemberi kínálatból, és végül igazuk lett. Urien egyébként a Balrogot bemutató videó legvégén is feltűnt.

Urient először az adatbányászok találták meg, mivel a karakter benne volt a Story Mode updateben. Igazi harcos azonban csak szeptemberben válik majd belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)