Hirdetés

Street Fighter x Tekken - a legelső értékelések

|

Nagyszerű pontszámokkal indított a Capcom legújabb produktuma, mely a Street Fighter világát ötvözi a Tekken hangulatával.

Hirdetés

A Street Fighter x Tekken címet még a 2012-es San Diego-i Comic-Con-on jelentette be Ono Josinori producer, melyet hatalmas üdvrivalgás és örömkönnyek ötvöztek, hiszen két legendás világ, egyedi karakterekkel kiegészülve egyesül egy kalap alatt.

A Street Fighter X Tekken a hét folyamán teszi tiszteletét az Egyesült Királyság területén PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokon, míg a személyi számítógépekre kiélezett verzióra egészen májusig kell várnunk. Jó hír továbbá a PlayStation Vita tulajoknak, hogy az ő platformukra is fejlesztés alatt áll a szóban forgó játék, ők sem maradnak ki az alábbi pontszámok alapján ígéretesnek tűnő csihi-puhiból. Lássuk hát a játék legelső, rendkívül pozitív értékeléseit:

    Eurogamer – 9
    Strategy Informer – 9
    GamesRadar – 8
    Eurogamer Germany – 9
    Videogamer – 8
    GodisaGeek – 9
    IncGamers – 9
    GameTrailers – 8.3
    IGN – 9
    GameSpot – 8.5
    GamesVillage.it – 9
    ShopTo – Kiváló

A GameStar kimerítő tesztjét a márciusi lapban olvashatjátok el Mocsy tolmácsolásában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)