Hirdetés

Street Fighter x Tekken: The Devil Within - itt az élőszereplős rövidfilm

|

A Capcom által megrendelt 10 perces filmet minden rajongónak érdemes megtekintenie.

Hirdetés

A Thousand Pounds Action műhelyében készült alkotás nagyrészt japán nyelvű, de ezeknél a részeknél szerencsére van angol felirat.

De nem számít, hogy mennyit tudunk angolul (vagy neadjisten japánul), a Street Fighter x Tekken: The Devil Within bárki számára kellemes kikapcsolódást nyújthat, még ha rövid időre is. Látványos, de amatőr effektek és nem annyira amatőr verekedős jeleneteket láthatunk, bár meg kell vallani, a B-kategóriás kung fu akciófilmektől mérföldekkel jobb alkotást kaptunk. Reggeli mellé tökéletes, de akinek esetleg csak később van rá ideje, megtekintése bármilyen rágcsálnivaló társaságában ajánlott. A Street Fighter x Tekken holnap jelenik meg, a játékhoz kapcsolódó tesztünket a márciusi GameStarban olvashatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)