Hirdetés

Strike Suit Zero bejelentés - pörgős űrlövölde jelenik meg jövőre.

|

Aki az arcade space-shooterek nagy híve, most igazán örülhet - kedvenc stílusában új versenyző jelentkezik a Burn Zombie Burn! készítőitől..

Hirdetés

A doublesix games, akik a Kuju Entertainment leányvállalata bejelentették a Strike Suit Zero nevű arcade space-shooter játékot, amely digitális disztribúciós csatornákon át jövő év elején lesz elérhető. A játékot bemutatják majd a GamesComon is. 

A Burn Zombie Burn!-t is fejlesztő stúdió egy oylan lövöldözős játékot fejleszt, amelyben a játékosok egy transzformálódni képes vadászgépet vezetnek - ezek a Strike Suitok - hogy megmentsék a Földet. Planétánk ugyanis a végső órája felé közelít, hiszen ellenségei meg akarják semmisíteni. Egyedüli remény a Strike Suit, a nagyon erős transzformálódni képes vadászgép hatalmas tűzerővel és elkéepsztő tulajdonságokkal. Minden másodperc számít, így igen pörgős játékmenetre van kilátás. Készült teaser is a Föld megmentéséről:

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)