Hirdetés

Stronghold Crusader HD - hass, alkoss, gyarapíts magyarul

|

Klasszikus stratégiából nem túl nagy a választék manapság, de ilyenkor mindig jó visszanyúlni a régmúlt nagyjaihoz... főleg, ha van lehetőség magyar felirattal játszani velük.

Hirdetés

A Stronghold széria egyike azoknak a stratégiáknak, amelyek pofátlanul sok időt elraboltak az életemből és akárcsak manapság a SimCity-ben, itt is képes voltam hajnalba nyúlóan elszórakozni azzal, hogy tökéletesen megtervezzem a kis birodalmamat. Ez a páratlan érzés nem veszett el, a mai napig megtalálható a Stronghold Crusader HD-ben, immár magyarul is.

WolfHun volt oly kedves és megajándékozta a stratégákat a Stronghold Crusader HD honosításával, amelyet a sima változat alapján készített el minimálisan módosítva azt, hogy az új változattal is játszható legyen. Bár némi szépséghiba becsúszott (az ű betűk nem jelennek meg a játékban, ezért azokat ü-vel helyettesítette), de az élmény is tökéletesen átélhető és a mindössze 63 KB-ot foglaló telepítő mérete sem riaszt el senkit a játék kipróbálásától. Itt tudjátok letölteni. 

Köszönjük a fordítást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)