Hirdetés

Styx: Master of Shadows - így szemétkedhetsz goblinként (videó)

|

Kaptunk egy hangulatos trailert a Game of Thrones RPG-t is fejlesztő Cyanide Studio legújabb játékához, melyben pillanatokat láthatunk abból, hogy milyen lesz goblinnak lenni.

Hirdetés

Abban azért kételkedünk, hogy a Thiefnek komoly vetélytársa lesz a Styx: Master of Shadows, de azoknak, akik régóta szeretnének goblinbőrbe bújni, ez lehet a tökéletes játék. A Master of Shadowsban lopakodunk, gyilkolunk és visszünk mindent, ami mozgatható.

Az Of Orcs and Men sorozat spin-offjában egy kétszáz éves goblint irányítunk, aki Akenash tornyában keresi elveszett emlékeit, de amíg azokat meg nem találja, néhány fényes tárgyat azért felpakol. A fenti linken is megtekinthető játékmenet videóban láthattuk, hogy ez hogyan fog működni a gyakorlatban, most viszont csak egy hangulatkeltő trailert, ami leginkább az ellenségekre, a helyszínekre, az atmoszféra bemutatására fókuszál.

A Styx: Master of Shadows jelenlegi információk szerint csak PC-re készül, és várhatóan már 2014-ben játszhatunk vele. Érdekes az alapötlet, reméljük működni fog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)