Hirdetés

Súlyos perbe keveredhet a Sony

|

Szegény Sony-ra mostanában rájár a rúd... Miután kénytelenek voltak bevonni laptop elemeket iszonyatos összegekért, aztán fény derült a játékipari vesztésgeikre, most pattant ki a legfrissebb hír, hogy az amerikai Departement of Justice nyomoz utánuk memória chip eladási ügyekben.

Hirdetés

A cég ma hivatalos bejelentést tett, hogy az SRAM (static random memory) bizniszével kapcsolatban akarja kihallgatni a cég vezetőit az amerikai hivatal. Az utóbbi évben a Sony állítólag 27.7 millió dollár érték SRAM-ot adtak el, de nem voltak hajlandóak elárulni, hogy ki gyártja neki a chipeket és kinek adták el.
A hírhez kapcsolódik még az is, hogy a Cypress Semiconductor képviselőit is ki akarják hallgatni, ugyanis az ő ügyleteiket is gyanúsnak tekinti a Departement of Justice. Amennyiben per és ítélet lesz a dologból ez egy újabb súlyos veszteség lesz a Sony számára, mielőtt még a PS3 egyáltalán megjelenne...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)