Hirdetés

Summer Athletics 2009 bejelentve

|

A sportjátékok szerelmeseinek legnagyobb örömére az idei nyár az atlétika jegyében telik majd a dtp jóvoltából.

Hirdetés

A dtp entertainment (ez a kis kezdőbetűs dolog olyan nemecsek ernős, mindig megmosolyogtat) az RTL Wintersports és egyéb játékokon edződött 49Games csapatát bízta meg az atlétikai világbajnokság 2009-es játékadaptációjának munkálataival. Összesen 28 versenyszámban bizonyíthatjuk rátermettségünket, amelyek között 100 méteres sprintet, távolugrást, toronyugrást és gerelyhajítást is találunk.

Summer Athletics 2009 - 1. kép Summer Athletics 2009 - 2. kép



Egyedül is lehet izgulni a milliméterek és az ezredmásodpercek miatt, de az igazán nagy élményt a legfeljebb 4 személyt kiszolgáló többszereplős játékmódok nyújthatják. Az ígéretek szerin minden platformhoz úgy alakítják ki az irányítást, hogy az a lehető legkényelmesebb legyen. Ez mondjuk nem lenne baj, főleg, ha adott esetben a játékosok átállíthatnák a billentyűkiosztást, mert nem mindenki született polipnak.
Különösen azoknak javallott, akik nem képesek és/vagy hajlandóak még nyáron sem elmozdulni kedvenc PC-jük, konzoljuk mellől.
Megjelenés értelemszerűen idén nyáron.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)