Hirdetés

Sunset Overdrive - 8 játékos kooperatív módot is kapunk?

|

Egyre érdekesebben hangzik az Insomniac Games kaotikus lövöldéje.

Hirdetés

Elég sokat lehet hallani mostanság a Resistance és Ratchet and Clank sorozatokkal ismertté vált Insomniac Games legújabb őrült lövöldéjéről, most pedig itt van egy újabb fantasztikus hír pont akkor, amikor már azt hittük, hogy ezt nem lehet tovább fokozni.

Kiderült ugyanis, hogy a Sunset Overdrive támogatni fogja az online kooperatív módot is, ráadásul nem kevesebb, mint 8 játékossal egyidőben. Ezt az információt az Xbox oldalán lehetett nemrég elcsípni, viszont mostanra már csak kép formájában tudjuk bizonyítani az állításunkat, ugyanis azóta törlésre került.

A szöveg szerint a Chaos Squad módban különféle küldetéseket teljesíthetünk majd csapatunkkal a városban, miközben látványos csatákat vívunk a megállás nélkül áramló ellenfeleinkkel és fantasztikus jutalmakat zsebelünk be. Egyelőre hivatalos megerősítés erről nem érkezett, de a játék stílusát figyelembe véve nem hangzik túl hihetetlenül.

Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)