Hirdetés

Super Mario Galaxy 2 - a power-upokról és a co-opról bővebben

|

A Nintendo részletezte a Super Mario Galaxy 2-ben használható power-upokat, valamint a kétjátékos módot.

Hirdetés

A Nintendo Wii egyik húzócíme volt anno a Super Mario Galaxy, rengeteg példány fogyott belőle, és ez nem is véletlen. Most készül a második rész, ami remélhetőleg felülmúlja az előző rész sikereit.

A co-op módnak megfelelő Co-Star módban az egyik játékos természetesen Mario-t, a másik pedig egy Luma-t, azaz kis csillagot irányít, aki képes a Mario Spin mozdulattal leteríteni vagy hatástalanítani az ellenfelet, illetve kapcsolatba léphet a galaxis más pontjaival. Két power-up-ként Mario képes lesz köveket és felhőket használni a feljebb jutásra, vagy éppen az ellenfelek kiiktatására. Az első pálya után használhatjuk Mario űrhajóját, ami pont úgy néz ki, mint ő maga, és ahogy haladunk a játék során, egyre több lehetőség és karakter jelenik majd meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)