Hirdetés

Super Mario Galaxy 2 - jönnek az első teszt-eredmények

|

Már az első rész igencsak nagy sikere is jelezte, hogy Mario jobb formában van, mint valaha...

Hirdetés

Ahhoz képest, hogy csak és kizárólag Wii-n jelent meg, 8,6 millió példány került belőle eladásra - az utódtól ennél jóval több várható...

Meg is érkeztek az első Super Mario Galaxy 2 értékelések, legfőképp a tengerentúlról, hiszen Európában csak ma reggeltől lehetett foglalkozni a játék tesztjeinek megjelentetésével.

USA
1UP – A
GoNintendo – 9.9
Examiner – 10
Escapist – 5/5
Wired – 9
Digital Chumps – 10
GameTrailers – 9.7

Europa

Eurogamer – 10

igencsak erősen indul tehát a SUper Mario Galaxy 2, Amely elődjének eredményei (MetaScore: 97 , GameRanking: 97,28% )már eleve igencsak tiszteletreméltóak - a Gamerankings szerint a Super Mario Galaxy minden idők második legjobb játéka. Az új rész, a Super Mario Galaxy 2 Metascoreja egyelőre 98, Gamerankings értéke pedig 97,21% (minden idők harmadik legjobb játéka) - tehát jó úton jár - s hol van még a review-k vége?

Amint ráhelyeztük mancsunkat, természetesen mi magunk is tesztelni fogjuk...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)