Hirdetés

Super Mario Maker 2 - mégsem csak idegenekkel játszhatunk

|

Meggondolta magát a Nintendo, mégis engedi, hogy barátok összekapcsolódjanak online - de nem a megjelenéskor.

Hirdetés

A Super Mario Maker 2 számos újítása közül az egyik az, hogy versenybe szállhatunk és kooperatívan is játszhatunk más játékosokkal, azonban a megjelenéskor online csak idegenekkel kerülhetünk össze: ha barátokkal akarunk megmérkőzni, kénytelenek leszünk elviselni egymás közelségét. A Nintendo a korlátozást a ranglisták hitelességének megtartása miatt vezette be, viszont a játékosoknak sikerült változtatásra bírni a céget.

Hirdetés

Az E3-as előadást követő Treehouse során Takashi Tezuka producer elmondta, hogy nem azonnal, de egy a megjelenést követően érkező frissítéssel lehetővé teszik, hogy barátok online is összecsaphassanak. Dátumot még nem árult el.

Már azzal is elégedettek vagyunk, hogy a Nintendo meghátrált, és még jobban várjuk a játék június 28-ai érkezését. Addig is fizessetek elő a Switch Online-ra, kelleni fog, ha nem magányosan játszanátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)