Hirdetés

Super Mario Maker 2 - végre tényleg játszhatunk online a haverokkal

|

A legutóbbi frissítés egy súlyos hiányosságot pótolt. Eddig komoly fejfájást okozott összehozni egy baráti meccset, de a szenvedésnek ezzel vége.

Hirdetés

Megérkezett a Super Mario Maker 2 1.1.0-s verziója, ami rég várt megoldásokat kínált komoly problémákra. Eddig ugyanis ha felvettünk valakit a haverjaink közé, akkor csak úgy tudtunk együtt játszani, ha egy szobában tartózkodtunk vele.

Hirdetés

Ez egy nagyon tipikusan nintendós probléma volt, ami rendesen fel is dühített sokakat. Szerencsére az 1.1.0 orvosolja ezt, így végre bátran nyomhatjuk a partizást a távolban lévő haverjainkkal is. Hogy a kommunikációt is megkönnyítsék, a játékba beépítették a hangalapú kommunikáció lehetőségét is, bár ez még mindig csak a Switch Online mobilos alkalmazásán keresztül működik.

Finomodott a Nearby Play funkció, a Course World és Coursebot is alakításokon esett át, és egy hivatalos Makers lista is készült, ami egybefogja a Nintendo által készített pályákat. Érdemes lesz visszanéznie a Super Mario Maker 2-be mindenkinek, aki otthagyta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)