Hirdetés

Super Mario Maker - egy anime szereplő veheti át Mario helyét

|

A legújabb kosztüm kiegészítés nem egy a játékvilágból ismerős karakterrel lep meg minket, hanem egy anime sorozat szereplőjével.

Hirdetés

A Super Mario Maker a kreatív játékosoknak kedvezett a legjobban. Bárki megalkothatta a saját stílusának megfelelő Mario pályát, hogy aztán barátai, vagy bárki, aki rátalál, megpróbálja megcsinálni. Persze ez azzal járt, hogy gyakorta születtek olyan elképesztő nehézségű pályák, amik kihozták az emberből a haragot.

A legfrisseb kosztüm kiegészítésről még egy trailert is kaptunk. Mario helyett a Nisekoi főhősnőjével, Chitoge Kirisaki-val, a szőke tinilánnyal ugrabugrálhatunk végig a pályán. Mint minden karakter, ő is kapott saját mozgásanimációt, hangeffekteket, itt lehet látni:

Ti lecserélnétek rá Mariot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)