Hirdetés

Super Mario Odyssey - minden, amit tudnod kell a játékmenetről

|

Érkezett egy új anyag a következő Mario játékból, ami többek között azt is bemutatja, hogyan működik a bajszos főhős varázslatos fejfedője.

Hirdetés

A Nintendo érdekes koncepcióval állt elő, a Switch-exkluzív Super Mario Odyssey-ben ugyanis a mindenki kedvenc vízvezeték szerelője nagy utazásra indul, társa pedig a saját sapkája lesz, amivel átveheti más szereplők felett az irányítást.

Hirdetés

A más karaktereket megszállni képes (bár igazából nem "megszállásról" van szó) varázskalap elsőre ijesztően hangozhat, de a Super Mario Odyssey egy aranyos játék lesz, amiben keverednek a platformer elemek az akcióval, és meglepően sok felhasználási módja akad hősünk nem hétköznapi sapkájának. Emellett megnézhetjük még, hogyan épül fel a játékmenet, és mi mindent csinálhatunk majd a játék hatalmas világában.

A Super Mario Odyssesy október 27-én jelenik meg Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)