Hirdetés

Elég tökéletes a Super Mario Odyssey orosz reklámja

|

Fali karóra, Junosz tévé, katonák - a Super Mario Odyssey reklámját már csak egy medve és egy üveg vodka tenné oroszosabbá.

Hirdetés

Rejtély, hogy miért most, karácsony után kezdte el tolni a Nintendo Oroszországban a Super Mario Odysseyt, vagy miért csak most került fel a netre az anyag, de mindegy is, a lényeg, hogy mi is láthatjuk.

Hirdetés

Az elején felismerhetjük a rendszerváltás előtti Magyarország jellegzetes elemeit is (csipkés terítő a tévén!), aztán szép lassan haladunk a modern világ felé, azokhoz az időkhöz, amikor a fiatalok jegyet vesznek a metálkoncertre, aztán inkább goombákat taposnak el 3DS-en. 

Szerintetek milyen lenne egy hasonló, magyar Mario-reklám? Már csak a poén kedvéért is kellenének bele a sárga kazetták.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)