Hirdetés

Super Meat Boy Forever - késni fog, és nem tudjuk, hogy meddig

|

A Super Meat Boy fejlesztői jelenleg csak abban biztosak, hogy korábbi ígéretükhöz nem fogják tudni tartani magukat.

Hirdetés

A Team Meat feje, Tommy Refenes mesélt a készülő Super Meat Boy ForeverrőlRockPaperShotgun újságírójának, és elárulta a szomorú hírt, miszerint a játék nem fog elkészülni ebben a hónapban. A srác kicsit benézte a projekt méretét.

Hirdetés

Elmesélte, hogy a pályákat összeállító motor 100 kisebb pályadarabból rakja majd össze a helyszíneket. A készletből mindig 8 darabot használ fel, így elméletileg 7200 lehetséges pálya lesz a játékban. Ez a tartalommennyiség (a 30 percnyi átvezetővel) minden körítéssel együtt egy kicsit nagyobb falat volt, mint amire Refenes számított.

"Eléggé alábecsültem a dolgot, amikor kiadtam a trailert. Úgy voltam vele, hogy április még messze van, és hát messze volt, de nem eléggé."

Állítása szerint már a végénél tart a projekt, de még így sem mer új dátumot ígérni.

"Azt fogjuk mondani, hogy április után jön. Nem akarjuk beígérni májust, mert ha nem sikerül, akkor megint jöhetek mondani, hogy »hát, május se jött össze.«"

A lényeg, hogy a játék megjelenése nincs már messze. Ezt biztosan nem fogják évekig halogatni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)