Hirdetés

Super Monkey Ball 3D - Teszt

|

A Sega nem tud leállni a majmok görgetésével

Hirdetés

A Monkey Ball sorozat még 2001-ben indult el, akkor még csak pénznyelős szórakoztató automataként Japánban. Valami oknál fogva őrült nagy sikere lett, így megjelent otthoni konzolokon is. Ezt is siker követte, majd még több játék, és annál kevesebb siker.

10 éves recept még mindig tud finom lenni?

A Monkey Ball játékok lényege, hogy van egy kis labdánk amiben ott egy cuki majomszerű lény (hangsúlyozom hogy majomszerű, mert esküszüm, hogy kakaóscsiga van a fejére illesztve). A különböző pályákon kell eljuttatnunk szerecsétlent A-ból B-be minél rövidebb idő alatt, és minél több banánt összeszedve. Mindezt úgy tudjuk elérni, hogy nem magát a labdát toszigáljuk, hanem a világot döntögetjük. És minthogy gravitáció az úr, a labda bizonyos irányokba fog majd gurulni annak megfelelően, hogy mi hogyan mozgatjuk a pályát. És ez siker volt 2001-ben, meg még utána párszor, de valahol útközben elfogyott a lendület. Az új Monkey Ball játék is gyakorlatilag ugyan az, mint a korábbiak, szinte semmi újdonság nincs benne ami egy kicsit felfrissítené a játékélményt. El lehet vele szórakozni, de őszintén szólva hamar elmúlik a varázs, mert ma már egy Angry Birds mellett ez bizony kevés ha könnyed kikapcsolódást szeretnénk.

Ami tetszett
Ami nem tetszett
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)