Hirdetés

Super Smash Bros. Ultimate - Castlevania karakterekkel és 103 pályával érkezik

|

Semmivel nem spórol a Nintendo a Super Smash Bros. Ultimate-ben.

Hirdetés

Az eddig is népes karakterfelhozatallal is elégedettek lettünk volna, de a japán kiadó mindent belead, hogy tökéletes legyen a sorozat switches debütálása.

Hirdetés

Ma egy Nintendo Direct során jelentették be, hogy a Castlevania franchise számos karaktere, Simon Belmont, Drakula, Alucard és Richter Belmont is megjelenik, utóbbi mint echo fighter, aki Simon mozdulatait utánozza.. Echo lesz még Chrom a Fire Emblem, valamint Dark Samus a Metroid franchise-ból. Új karakterként bemutatták King K. Roolt, aki a Donkey Kong Countryból lehet ismerős. Rathalos bossként, illetve assist trophyként jelenik meg, ezzel ő az első, aki mindkét szerepben látható.

Ami a pályákat illeti, összesen 103 készül, mindegyiken verekedhetünk battlefield és omega változatban is. Drakula kastélya a legsötétebb lesz mindegyik közül. Számos szörny felbukkan, köztük a Halál is. A pályák veszélyeit kikapcsolhatjuk, illetve beállíthatjuk, hogy meccs közben változzanak át egy másikká.

A Smash módok közé újak csatlakoznak, illetve lesz egy teljesen különálló mód, amiről egyelőre semmit nem árultak el a létezésén kívül.

Kb. 900 számot hallhatunk a pályákon, és hallgathatjuk őket csak szórakozásból is.

Ha többet akartok tudni, nézzétek vissza a streamet alább:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)