Hirdetés

Super Street Fighter 4 bejelentve

|

A tegnap beharangozott Capcom bejelentés megtörtént: érkezik a Super Street Fighter 4.

Hirdetés

Nem DLC, nem csak néhány új karakter, hanem egy Street Fighter 4 játék érkezik a Capcomtól jövő tavasszal. A Super Street Fighter 4 ugyan dobozban kerül forgalomba, de nem teljes áron, és a sima Street Fighter 4 tulajok valami extra kedvezményre is számíthatnak.

Igazából nem tú meglepő a bejelentés, hiszen a Capom szereti újra kihozni játékait, egy kis tuninggal megfűszerezve. A Super Street Fighter 4 esetében a már meglévő karaktereket balanszírozták egy kicsit, egyelőre titkos új online szolgáltatásokat építenek bele, valamint kapunk 8 új karaktert is. Ezek közül három már biztos: T. Hawk, Dee Jay, és egy új jövevény, Juri. A galériában megtekinthetőek az első képek. A Super Street Fighter 4 2010 tavaszán érkezik Xbox 360-ra, és PS3-ra. PC-s verzióról nincs hír.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)